RBN Launch Tournament Summary

Da var første Tekkenturneringen i regi av RBN overstått og vi kunne ikke ha vært mer fornøyd. Allerede 15 minutter begynte lokalet å fylle seg opp. Dette lover meget bra med tanke på at flere av dere var på ferie. Vi håper dere koste dere og at vi ser flere av dere igjen neste gang. Det er plass til enda flere 🙂

Dagen startet med 3 vs 3. Mange kjente og nye dukket opp. Vi fikk til sammen 13 lag. Det vil si vi hadde 39 deltakere. Street Fighter spilleren Duppsko imponerte med å slå ut Katt og nykommeren som kom på andre plass i Kompletturneringen, Hamdullah. Det samme laget slo Wickedless (Madcow, Johnno og Wimplash) og endte opp på fjerde plass etter en hard 3-2 kamp mot MadKO 2nd (Enigma, Wora og Mr. Korea). I top 3 så vi Team Drammen (Dakes, Kram og Nilo), MadKO 1st (Ask, Devil Gene og Rising Uppercut) og PADchods (Infamous, Duppsko og BliRedd). Her så vi dominanse som ingen andre av Devil Gene der han OCV (One character victory) både PADchods og Team Drammen. Etter reset av grand finals så vi Devil Gene eliminere Dakes og Kram men måtte se seg slått av Nilo som også slo ut Rising Uppercut. Det endte opp med at Ask fra Trondheim vant siste kampen mot Nilo. MadKO 1st vant hele turneringen mot det samme laget som slo dem ned i losers.
Brackets : http://challonge.com/RbnT7LaunchTeam

I 1vs1 hadde vi 33 deltakere. Flere av de norske spillerne som hadde spilt mot Ask online før forutså at han skulle vinne hele greia. Det flere ikke så for seg var hvor lett han skulle få det til. Han tapte ikke en eneste kamp. For et monster! Etter denne hendelsen så tror vi Norge kan utvikle som nasjon og det kan vi takke Ask for. Det var likevel mye bra spilling utover i turneringen. Tidligere Tekken 4 og Tekken 5 NM mester Jinsama tok top 8 der han blant annet slo Nilo til tross for at han ikke har vært så veldig aktiv med Tekken på en lang stund. Nykommer PowerPunisher death fistet seg til top 6. Katt gjorde flere salty med den nye karakteren Claudio. Det var så mange spillere at storfavoritter som Kram, Nilo og Taokaka måtte seg slått før top 8. I losers finals mellom nylig BX3 sponset Dakes og Madcow så vi uten tvil dagens kamp. Kamper som disse er det som gjør at det er gøy å være på turneringer. Dakes trakk det lengste strået etter en tøff BO5 mot Madcow som kjempet tappert.
Brackets : http://challonge.com/RbnT7LaunchSingles

Alt i alt vil vi bare si tusen takk til alle sammen som gjorde dagen minneverdig. Selv om vi tar turneringer seriøst så handler det til slutt om menneskene rundt oss. Og det er mange flotte mennesker i Norges FGC. Vi håper vi sees i NM om en måned.

Filmen under er hentet fra en kamp i 3 vs 3 finalen. Nykommeren Ask fra Trondheim viser sin styrke mot Nilo som vant NM i Tekken Tag2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *