Ventetiden er over folkens!

Ventetiden er over folkens!

Vi i RBN er stolte av å herved presentere SESONG 5 i Ranking Battles Norway!

S5 RBN POSTER

SPILL DET KONKURRERES I

Det kommer til å være ranbats/sesongliga i Tekken Tag Tournament 2 hvor man kjemper i fem forskjellige turneringer for å tjene opp poeng til en sammenlangt sum. Den med høyest score blir kronet vinner av sesong 5.
Vi skal i tillegg ha stand alone tour i ett annet spill per Ranbat Event. Det vil være ulike titler, som vi kommer til å annonsere før hver ranbat event.
Det vil også bli arrangert et Royal Rumble event i slutten av sesongen. Her vil topp 8 få en special invite for å delta i en “kremen av tekken-norge turnering” for å hevde seg blant toppen! Disse 8 vil i tillegg inkludere 1 og 2 plassen fra RanBats avdelingen vår i Bergen!

POENGSYSTEM
Man får poeng for hvert event. Etter siste event legges poengene sammen, og vinneren er den med flest poeng. Poeng ved hvert event deles ut på følgende måte:

1. plass – 16 poeng
2. plass – 10 poeng
3. plass – 6 poeng
4. plass – 4 poeng
5. plass – 2 poeng (to poeng til hver av de som deler 5.plass pga double elim)
7. plass – 1 poeng (ett poeng til hver av de som deler 7. plass pga double elim)

Intet poengsystem er perfekt, vi har diskutert dette mye frem og tilbake, og kommet fram til fordelingen over for å få en balanse mellom å premiere de som vinner en turnering og de som tar gode plasseringer. Man får noen poeng for top8, men en god del mer for de aller beste plasseringene. Dette fordi at det skal være mulig å hevde seg hvis man er virkelig god selv om man ikke kan møte på et event, om man bare har en dårlig dag, eller er uheldig med match up i en turnering. Man bør også være i stand til å vinne en turnering for å havne helt i toppen av sammendraget.

De som føler de ikke vant sammenlagt pga poengsystemet, vil få muligheten til å vise at de er best i RoyalRumble.

Vi kommer til å ranke plasseringer etter hver ranbat fortløpende på RBN sin hjemmeside.

AVGIFT
Det har blitt satt medlemsavgift på [B]100 kr[/B]. Denne betaler du på første RBN event du deltar i. Vi registrerer deg inn som medlem for sesong 5, noe som vil gi deg fri tilgang til å delta på alle turneringer som blir arrangert iløpet av sesongen uten ytterligere kostnader. Beløpet vil bli brukt til drift av RBN lokalet, og ikke premier.

PREMIER

Topp 3 sesong:
#1 plass: 1 stk flybillett + entry fee til turnering i utlandet, pokal i ekte krystall og diplom i kjent RBN stil!
#2 plass: Pokal i ekte krystall og diplom
#3 plass: Pokal i ekte krystall og diplom

Vinner av Royal Rumble: Vandrepokal

1-3 plass i begge spill hver eneste ranbat event: Medalje

[B][U]DATO, TIDSPUNKT OG STED[/U][/B]
Vi skal holde 5 turneringer denne sesongen. Datoene er spikret, og som dere kan se så foregår alt på Lørdager. Dette har vi valgt å gjøre for at de fleste kan planlegge best mulig og få deltatt på flest mulig tours.

Ranbats:
1. Lørdag 23 Februar – kl 13
2. Lørdag 16 Mars – Kl 13
3. Lørdag 27 April – kl 13
4. Lørdag 25 Mai – Kl 13
5. Lørdag 29 Juni – kl 13

Som dere ser så starter turneringene alltid kl 13 – Info angående når dører åpner, påmelding , stand alone spill, regler, format etc vil vi annonserer i god tid før hver enkelt turnering. Vi vil også nevne at vi har valgt å legge hver Ranbat den [B]siste Lørdagen i mnd (med unntak av Mars som er påske)[/B] for å gjøre det enklest mulig for dere og gi dere mest mulig forutsigbarhet!

Turneringene kommer til å foregå på faste KANDU lokaler i Akersbakken 12, 0172 Oslo

Alt skal selvfølgelig STREAMES for å gjøre dette så bra som overhodet mulig!

Vi kickstarter RBN sesong 5 med disse hype-videone for å vise deg hva RBN er og hvilke personligheter du kan forvente deg hard konkurranse fra i denne sesongen.

Da er det opp til deg å bevise at du er Norges desidert beste Tekken Tag 2 spiller! Har du det som skal til for å vinne sesong 5?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *